Вторият сезон на Ергенът вече започна и точно както в първия

...
Вторият сезон на Ергенът вече започна и точно както в първия
Коментари Харесай

Какво мисли Наум Шопов за втория сезон на Ергенът

Вторият сезон на  " Ергенът " към този момент стартира и тъкмо както в първия и в този момент още на старта една от дамите трябваше да се раздели с предаването.

Всичко, което знаем за втори сезон на " Ергенът "

Часове преди премиерата

Оттук нататък на Евгени Генчев ще му става все по-трудно в решенията, които взима, само че това е част от играта. И тази година Наум Шопов ще бъде водещ на предаването, като в канала си в YouTube пусна видео, в което дава отговор на въпроси, свързани с " Ергенът ", заложени му от негови почитатели.

Така разбираме, че даже да не е водещ на предаването той би го гледал, тъй като съгласно него доста малко хора у нас не го гледат, а и се оказва, че даже той да не желае да го гледа, неговата половинка Теа Минкова е щяла. Фактите за розата и речите, които чувахме от него през първия сезон, ще са налице и през този.

И самият Наум признава, че не той ги приготвя, а сценаристите на предаването. От видеото разбираме, че през първия сезон на " Ергенът " Теа е построила традицията да се събира с приятелки, с цел да гледат дружно най-малко един от седмичните епизоди и да си разясняват.

Наум признава, че за втория сезон се е чувствал доста по-уверен в ролята си на водещ, тъй като е знаел какво тъкмо би трябвало да прави. Като да вземем за пример, че по време на фотосите е водил диалози с Евгени, тъй че да му помогне да направи верния избор.

Също по този начин артистът добавя, че с него се е сближил доста повече и по-бързо по време на самото предаване, в сравнение с с Виктор от първи сезон. Наум Шопов разяснява и че двата сезона не са снимани на едно и също място в Турция.

Докато фотосите на първия са протекли във Фетие, то тези на новия сезон в Бодрум. И тъкмо както в първи сезон, участничките в " Ергенът " са без достъп до телефон и интернет, с цел да са изцяло изолирани от външния свят. А на въпросът, който вълнува всички фенове: " Има ли нагласени кавги в предаването? ", Наум Шопов дава отговор, че няма.

Според него и Теа борбите са изцяло неизбежни, когато на едно място, изолирани от света, са събрани 25 дами. А и водещият твърди, че не свадите са в основата на предаването, а любовта. Наум издава и че Виктор е бил в Бодрум по време на част от фотосите, загатвайки, че той въпреки всичко ще има някакво присъединяване и във втория сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР